Door efficiënt te werken kunnen wij vrijwel elke ruimte aan

of het nu gaat om een winkel, kantoorpand of bedrijfshal

Efficiënte werkwijze

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, of het nu gaat om een winkel, kantoorpand of bedrijfshal. Door efficiënt te werken kunnen wij vrijwel elke ruimte aan. Waarvoor schakelen bedrijven ons in? Bijvoorbeeld een faillissement, een verbouwing of een verhuizing kunnen er voor zorgen dat een pand leeg moet.

Planning en inventarisatie

Van te voren wordt een duidelijke planning met u gemaakt en wordt samen geïnventariseerd wat er met de diverse meubelen/inventaris moet gebeuren. Zo kan het zijn dat er spullen mee moeten naar een nieuw pand, of wellicht moeten er spullen achterblijven. Ook diverse kleine sloop- en reparatiewerkzaamheden zijn bespreekbaar. Wellicht moet het pand op een bepaalde manier opgeleverd worden.

Milieuvriendelijk

De materialen die verwijderd worden worden op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Materialen die nog van waarde zijn kunnen er voor zorgen dat sommige kosten lager voor u kunnen uitvallen.

Ervaring

Door onze ervaring garanderen we uiteraard dat alle waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld kluizen, waardepapieren, klantenarchieven of computers met zorg behandeld worden en op de juiste plek terecht komen zonder dat u bang hoeft te zijn dat daar onzorgvuldig mee wordt omgesprongen.